Bergen med jentene!

Litt av ei helg! Me har fått sett den nye Twilight filmen, "New Moon", (som resten av verden òg har gjort) - på kino i Bergen! Me har så klart shoppa, og *Yay!* eg har fått kjøpt ein del julepresangar! Fortsatt ein del igjen da, men altså.. Det er fortsatt November.

Fredagen hoppa me på bussen, og turen var i gang. Herregud så seint det går å køyra buss. Altså, eg berre seier det. Evighetar! Men men, til slutt kom me fram og fikk sjekka inn på hotellet. Det vart ein liten pause der før me gjekk bort til kinoen og sto i kø i uhm... lenge for å komma inn i kinosalen. Filmen begynnte og det einaste eg satt å venta på var å få høyra Muse - I Belong To You. (Eg er vel ikkje akkuratt så veldig stor fan av Twilight..) Men altså, filmen var faktisk mykje bedre enn eg trudde! Men det vart eit høgdepunkt når sangen kom, så klart. Så kan eg vel nevna at eg og Sofie fikk ein kortvarig ekstrem-fjortisperiode mot slutten av filmen. Vel vel.. Det var ikkje uten grunn da.


Etter filmen var me innom Deli de Luca og fikk litt mat i magen før det vart samling på èitt av hotellrommi våre og prate-prat og Ben&Jerry's. Så vart det plutslig litt seint og "oi, me skal stå opp igjen om eit par timar", så da gjekk dei fleste for å sova. Eg hoppa i dusjen før eg la meg, og på rommet vårt vart det ikkje stille så altfor fort nei. Eline sovna vel egentlig ganske fort, og Ida sovna ikkje så lenge etter, men eg og Kaja vart liggande å prata i eit par timar. Men me fikk omtrent tre timar søvn da. Òg me forsov oss. (Ida har seinare fortalt at ho ikkje hadde fått til å sova, og heller låg å høyrte på oss, og kvar gang me sa "Ida?", så orka ho ikkje å svara. Hmf.. Veldig snilt gjort av ho syns me, teheee)

Lørdag vart det frukost på hotellet før me gjekk ut og shoppa, shoppa, shoppa og... shoppa. Mens Ida var i skohimmelen var eg og Kaja så sletne at me satt oss heller ned på utstillings-benken (som eg kallar han fordi eg ikkje veit om det er det han egentlig heiter). Så vart det pizza på Dolly! Nam. Etter det tok me bussen heim igjen, og når me kom heim var det Par-t! Og da sluttar visst bildeserien her. Akkuratt no er det forresten litt fint at det er søndag..
 • emilie - 22.11.2009 kl.15:38

  Hørtes koselig ut :-)

  Forresten hvilke redigeringsprogram har du?

  Nina - 22.11.2009 kl.15:48

  Emilie: Kjempe koslig! :-)

  Eg har Photoshop og Paint Shop Pro! :-)

  Anette K. Sørheim - 22.11.2009 kl.16:08

  Whaaa, jeg var også i Bergen i går :)

  Mø, må få sett Twilight jeg også nå snart. Hadde jo egentlig tenkt å se den på fredag, men ble plutselig ikke likevel. Snufs.

  Nina - 22.11.2009 kl.16:15

  Anette: Ja, eg såg det på bloggen din! :-)

  Den må du få sjå snart ja! Eg som ikkje er fan av Twilight i det heile tatt syns faktisk at han var bra! :-) Skjønnar ikkje at han har fått toarar og trearar..

  Olav - 22.11.2009 kl.18:16

  1: kem faen hoppa i dusjen O_.?

  2:busstura suge ræv!!! (prøv å sitt i ein buss i 24 tima da (elle du må bytta and crap da (FETT!! eg ha parantesa inni paranetesane(e d lov :O!?))))

  3: FAEN eg hakje noko å skriva her...HELVETE KO EG HATA DE!!!!!!!!!!!! hei :) eg kan sei...uhm...bra d va ein fin tur :S?

  :DDD

  Anderz - 22.11.2009 kl.18:53

  veldig bra innlegg må eg sei!:D

  einaste grunnen t at du va med va for å høyra muse sangen, right? ;D neira.

  Og Ida e frekk så ikje svara! o.O

  howtypical - 22.11.2009 kl.19:06

  jeg har også sett new moon!!!!!!!!!! den er kjempebra!

  nina - 22.11.2009 kl.19:18

  Olav: 1: Eg hoppa ikkje i dusjen. Er berre slek ein seier. djjjjiiiiz. 2: eg veit det, det er.. bånn. 3: ja, det var ein fin tur :-)

  Nina - 22.11.2009 kl.19:20

  Anders: Var det? Haha :-) Ho var så trøtt og hadde så lyst til å sova stakkar! Haha! :D

  Nina - 22.11.2009 kl.19:21

  Howtypical: Ja, var ikkje så verst den ;)

  \\Rose mn ◕‿◕ - 22.11.2009 kl.19:51

  sv:tihi, takk (y) :D

  , Årdal
  hits