Ein stk. toppers helg!

Bloggen har visst ikkje hengt heilt med denna helgi.. Eg har sagt det utallige gangar før, men helgeblogging er berre ikkje min ting. Og slik blir det visst berre ser det ut til. Og altså, hos meg blir ikkje søndag rekna med som ein del av helgi, så eg kan allerede no sei at detta har vore ei brabra helg!

 

Fredag: På fredag hadde me alle bestemt oss for å møtast hos Hilde. Eg, Ida og Janni reiste på handling før me reiste opp til Hilde og lagde taco, som me fort fikk i oss, med Endre (broren til Hilde vel!). Seinare kom resten av folki bort, og det heile vart ein kjempe koslig kveld! Eg, Ida og Janni overnatta hos Hilde, og i tre-tiden vart det nattmat. Og nei, det var ikkje berre-berre. Det vart både Mac & Cheese og skjeva med sjokoladepålegg - svolten gjeng! Etter det sovna me vel ganske så fort alle sammen...Hilde har forresten fått mørkt hår og pannelugg igjen! Herregud så fin.

Lørdag: I dag sto me opp ganske så tidlig egentlig, ettersom Ida og Hilde skulle opp i Øvre og dømma handballkamp. Til frukost vart det skjeva med eggerøra! Haha, aldri ete så masse skjeve før som eg har gjort denna helgi.. (Hahah, to skjever! Er vel egentlig ikkje så glad i brødmat..) Etter Ida og Hilde hadde reist opp i Øvre vart eg og Janni sittandes ei stund med Endre å sjå på TV og berre prata (Eg og Endre var ein liten tur ute i det skuffandes haglet da, for det er jo verdt å nevna!). Når Hilde og Ida som hadde tatt med seg Thea aka Theus kom ned igjen, reiste me på kafèen ein tur. Såååå (Herregud, eg følte at detta vart litt.. overload) etter det igjen møttes me alle (som var Ida, Hilde, Theus og meg) pluss Kaja, Mikael og Ola, hos Hilde for å sjå film og prateprat seinare på kvelden! Koslig!


No har eg ellers blitt forkjøla og har tenkt å sjå ein episode med Skins før eg skal legga meg for å få ei etterlengta god natts søvn. I morgon skal eg jobba med norskprosjektet og/eller engelskforedraget. Eg kan ikkje utsetta det meir no, det går berre ikkje an.. Til sist, ein liten oppsummering: super helg! :)

 • Stinekt. Trening, mote og skjønnhet - 14.03.2010 kl.01:49

  Besøk gjerne bloggen min, blir kjempe glad om du legger igjen en kommentar:) Har også en konkurranse hvor du kan vinne hudpleietime og ny kjole!

  theus - 14.03.2010 kl.20:46

  det va kjekt i går,ninus :D:D LULZ!!!

  theus - 14.03.2010 kl.20:47

  lika bloggen din forresten,ninussssss :D

  Nina - 14.03.2010 kl.21:42

  Theus: Ånei, ha Theus-en fånne fram hit òg da? :o IMPONERANDE THEUS!! :D Jaa, var kjempekjeeekt! :D

  theus - 17.03.2010 kl.15:05

  ja,eg finne fram overalt eg!:-p ganske traumatisk! :D

  , Årdal
  hits