Med guttabooys

I dag har eg stort sett vore med guttaboys. Me har for det meste høyrt på musikk, sett på tv og egentlig berre chilla. (Eg må virkelig slutta å skriva "chilla", menneh.. Det skjer ikkje!) Ettersom både Mikael og Martin har fått seg mopedlappen vart det så klart ut på litt cruising òg - men slikt må ein berre rekna med. Hihi :) Men det vart jo så klart tid til litt Photo Booth innimellom òg! 
Og sånn forresten, skulen er så syykt chill (haha, l-o-l) for tiden! FIkk ein skikkelig gladmelding i dag òg, blir ikkje noko av ein totimars rle-prøve me skulle ha, for læraren vår rekker ikkje å retta han, niiice. Så er det jo ikkje lenge til fjord til fjell, baggistur, eksamensfest og sommarferie heller! ++ At me jentene har planlagt enda ein kino-tur til bergen igjen i juni! Herregud, vart nesten litt glad eg no.

Og så ein av mine mange dilla-på-no-for-tiden sangar, The Strokes - Heart in a cage

 • ♥ DONNALOUISE - 26.05.2010 kl.00:26

  likte sangen :D

  Nina - 26.05.2010 kl.00:27

  DONNALOUISE: Så bra! :D

  linneaplace - 26.05.2010 kl.00:30

  det er første gangen jeg er innom bloggen din, og må si jeg elsker designet ditt! og du hadde utrolig mange bra innlegg med kjempefine bilder! hit kommer jeg helt klart tilbake :) ha en fin natt !

  Nina - 26.05.2010 kl.00:41

  Linneaplace: Åh, så koslig! Tusen takk - you just made my day! :)

  , Årdal
  hits