Målrock totusenogti


Fredag: Eg, Ida og Karoline lagde oss nachos borte hos Ida før Hilde joina oss og me begynnte å fiksa oss for kvelden. Det pøseregna heile tid, men da me skulle gå opp til Hansipansi slutta det faktisk å regna, så det var jo berre flotters! Haha. Der oppe var me altså samla ein fin gjeng før me gjekk ned på Tangen. Der var det masse-masse folk og fullt liv, faktisk! Eg kan ikkje sei at eg var så altfor mykje inne på festivalområdet da, men eg var vel inne i eit par minutt når Bjørn Hellfuck spelte, that's it. Eg hadde på meg tortursko (which i love!!) så i halvfire tiden gjekk eg berføtt heim - digg!! Hihi :)

Lørdag: Lørdagen var streeeeeesss.. Hilde var nett innom på besøk før ho måtte avgårde igjen, og eg og Ida gjekk litt att og fram imellom husi våres (haha) før me til slutt fikk fiksa oss og komme oss ut. Heile gjengen hadde planar om å holda oss samla, men det vart ikkje så lett (i dag heller), haha - det var folk overaaalt! Men joda, det er jo slik det skal vera når det er Målrock. Tross alt.. :)
 • kiss with a fist - 10.08.2010 kl.00:17

  målrock er å helsa på gamle bekjente, møsta og absolutt ikkje finna att (for alt i verdi) dei du eigentleg hang med, ikkje få oppfylt avtalar som "møter deg fremst", ikkje høyra mobilen når den ringer, bli most i busskø, gå på karadoen, gjera ekstremt dumme ting - sjølv om du er klin edru. og oppi det heile, ha det ustyrteleg morosamt! :D

  Nina - 10.08.2010 kl.02:01

  Maiken: Det er så sant, så sant! Kunne ikkje sagt det bedre sjølv, hihi! :-)

  , Årdal
  hits