Nina har vore flink!

LM er nemlig på sjukehus og ho har mast lenge på at eg skal gjesteblogga for ho, og no har eg nemlig vore så flink at eg faktisk har gjort det! Så tenkte eg at eg kunne posta det her òg, for eg kjem nok ikkje til å blogga meir i dag, Håkon kjem nemlig heim om.. sånn ca ein time faktisk(!), hihi! :) Here it goes! (Blablabla, orkar ikkje ta med absolutt alt eg skreiv.....) Så, eg tenkte; speaking of at Lise-Mette er bortevekk (det er jo uansett kanskje litt... relevant, ikkje sant?) så kan me ta litt fordelar og ulemper med nettopp det! Altså, at Lise-Mette er bortevekk.

Fordelar: Det er ingen som klagar på at eg spelar altfor høg musikk/skrur ned(!!!!) musikken min. ▲ Når eg skal laga meg mat er det ingen som forlangar at eg skal laga til dei òg, fordi dei kanskje har punktert ei lunga ▲ Det er ingen som er på badet akkurat når eg skal på badet ▲ Eg får ikkje høyra av Pappa at LM er "finare i lakken" enn meg fleire gongar for dagen ▲ Eg har VIP-plass i klesskapet hennas. I dag fant eg liksom denna grå toppen, som LM aldri har brukt - og som eg syns var finfin! Men om eg ikkje tek heilt feil er detta ein av dei ho fikk bytta til seg fra ei venninna, but still; i klesskapet hennas!

Og så da, Ulemper: Eg har ingen å sjå verken dei nye One Tree Hill episodane, eller Pretty Little Liars med!(!!) ▲ Når eg er ute til langt på natt er det ingen som sender melding til meg og spørr om når eg har tenkt til å faktisk komma heim igjen, og; ▲ Når eg først kjem heim enda lenger utpå natti er det ingen som allerede sitter i stova og berre ventar på mitt selskap ▲ Ingen kan minna meg på korleis vaskemaskini fungerar når det trengst, fordi; ▲ Ingen vaskar kle (Joda Pappa, flink!).

// For å lesa heile innlegget: lisemette.blogg.no! :)


 • LiseMette - 10.10.2010 kl.19:37

  du eno litt søt da ;) sjøl om eg e finare i lakken ;P

  - 10.10.2010 kl.22:42

  du e (veldig) fin.

  Nina - 11.10.2010 kl.02:58

  Lisemette: Takk! :) Betyr masse.

  , Årdal
  hits