Litt klaging er vel okå?


Okei, som me alle sammen veit - eg likar å klaga! Det finst jo alltid noko å klaga på, og akkurat no er eg i klagehumør. Så joda, here we go. Først og fremst, me hadde hospitantar på skulen i dag (det er jo i seg sjølv ikkje noko å klaga på egentlig, for det er jo... kjekt!), så skulen var maks crowded. Liksom, det var folk overalt, konstant. Liksom, enda meir enn vanlig, liksom haalloo? Me orka ikkje stilla oss i kø i campuskantina eingang, køen som var på fleirfoldige mil. Me gjekk svoltne resten av dagen!!! (Neida..) 

Så kunne eg jo fortsatt med at takka vera hospitantane var bussane enda meir stappfulle enn vanlig, men herregud, eg føler eg er så slem mot hospitantane, og det blir jo feil, teheee... Eg klagar jo ikkje på dei, berre på... systemet! (Wow, følte meg.. vaksen.) Så da kjem me til det eg egentlig hadde tenkt å legga mest vekt på: ryggen min! Seriøst, eg har blitt g-a-m-m-a-l! Har vore plaga av dusteryggen min ganske lenge egentlig, men i kveld har det virkelig nådd nye høgder... Det er så ilt ilt ilt ilt ilt! Eg taklar verken å sitta, ligga, stå eller gå.. Og jada Pappa, eg veit - det er min eigen feil. Tehe, takk.. Tusen takk :) 

Sånn ellers har eg vore med guttaboys i dag, i brakka faktisk! Kun fordi dei har bordtennisbord der, og guttaboys er hekta. Håkon, Hans Jørgen, Kjetil, Mikael og Ola spelte altså bordtennis mens eg veksla mellom facebook og å sosialisera meg, håhå. Det var kjekt da, og etterpå reiste eg og Håkon opp til han og var der ei stund før me kvelda. Og ja! Eg har òg begynnt å hosta meir. Flotters. Og eg er dautrøtt.. Eg trur eg berre skal kræsja puta no, kanskje best det :) Bildene er forresten fra skuledagen i dag, wohoo!


 • Junie Kamilla - 03.11.2010 kl.11:06

  sv; ja håpe det!

  først må vi berre bli ferdig med animasjons prosjektet :)

  fashionthis - 03.11.2010 kl.21:54

  ååh! eg å vil gå på mediaaa! UNFAIR! :-/

  , Årdal
  hits