Slaskete much?Ohyes. Detta har vore den slappaste ferien nokon gang.. Eg er fortsatt dårlig, og ligger for det meste i sofaen/sengi dagen lang. Og derfra skjer det ganske lite så, heh. Eg er i alle fall lei av å vera dårlig. Eg er slapp, sleten, har feber og klarar så vidt å eta. Uff, jaja. Eg har ein drøm om å bli frisk til nyttårsafta i alle fall! Ellers nerdar eg og Håkon Grey's Anatomy til langt på natt, så døgnrytmen min har òg blitt ganske så ødlagt.. Triste greier. Men nei, eg skal jo så absolutt ikkje klaga. Så, over og ut. 


 • Teaaaa - 29.12.2011 kl.00:51

  Ninaaaa? kan du ha slik oppsumering fra året som gjekk i år og? sånn me tre-fire måna i strekken? Da va so moro i fjor og eg trur da blir kjekkare i år fordi dao e eg inkludert heile året ._.

  Nina - 29.12.2011 kl.14:50

  Teaaaa: omg tea!!!!! det ha eg heilt glømt! :o og eg ha berre eit par daga på meg no :o shiiiiiiiiiiit! keffør sakje du ifra før, this is all your fault!! ._.

  Janne-Kristin//frknondal - 29.12.2011 kl.15:16

  Det var ein smart idè av tea! kanskje eg skal stjela idèen? :-D

  god jul da ninus, hakje sett deg på lenge! :-(

  Nina - 29.12.2011 kl.18:57

  Janne: ja, skjønna ikkje at eg klarte å glømma å setta det i gang i år :( haha, det er jo så gøøøy! hihi, men er i gang no så..!

  ja, til deg òg janni, veldig sant! ser deg berre på bloggen din.. hihi! :)

  Anette - 29.12.2011 kl.21:25

  Huff, har også vært en veldig slapp ferie på meg også. Veldig kjedelig i grunn. Ønsker deg all god bedring!

  , Årdal
  hits