Den kjedlige kvardagen..


Herregud, dagane går så sjukt fort (etter skuletid vel å merka..)! Eg såg nettopp på klokka og berre herregud-no-må-eg-jo-legga-meg-snart! Eg kjem heim, et middag, så surrar eg vekk vilt mykje tid på macen der eg egentlig ikkje gjer noko, og så vips - bedtime! Men det er jo egentlig fint at det går fort, to look at the bright side. Hadet vinter og kulde takk..

Uansett. Fine ting bortsett fra at det om ikkje så altfor lenge ikkje er vinter lenger! Eg har nettopp vore flink å gjort eit par matteoppgaver. Håkon sin fotballtrening vart avlyst (hah, yay for me!). Me har fri fra halv tolv i morgon - langhelg! Eg skal straks ned å finna meg kaka og is, som eg og Håkon var så snille å laga til pappa kom heim i går, nammis! Og det er berre litt under tre veker til eg blir atten! (Heh, okay, det var eit desperat forsøk... neeeida. uansett!)


 • VICTORIALONGBEACH - 25.01.2012 kl.22:42

  nammiii, ser godt ut!

  Renate - 26.01.2012 kl.08:18

  eg døyr.. gimmeeeee!

  maiken - 26.01.2012 kl.12:16

  kjedlig kvardag med kake og is? wow.

  kjedlig kvardag e å ha bedrest, og egentlig ikkje få bevega seg ut av senga på ei heil veka. må fiksa prioriteringane dine jentunge :-p hihihi.

  Marianne - 26.01.2012 kl.16:44

  no ska eg i ALLE fall laga brownies idag! omg, det der såg fantastisk ut!

  Nina - 26.01.2012 kl.19:31

  maiken: den kjedlige kvardagen var det eg starta å skriva om, at det går så fort, og det samma dag ut og dag inn, men sååååå kjemme dei fine tingi! altså; kaka og is <3 hihih.

  og.. wow. that sounds.. fun ._.

  , Årdal
  hits