London, torsdag-fredagTorsdagen
 var satt av til Camden Market, som eg faktisk hadde gleda meg veldig til! Det endte opp med... vel, ingenting. Det var kjempekjekt å gå rundt å sjå, og det var masse fint, men det var ingenting som var verdt å bruka opp pengane eg ikkje var sikker på om eg i det heile tatt hadde (fikk ikkje sjekka saldoen på kortet nokon plass i London, så prøvde å ha ein viss kontroll, men det var jo nesten heilt umulig..). Eg, Tea, Marianne og Renate satt oss inn på ein kafè og kjøpte oss mat, og vart egentlig sittande der å jamma ei god-god stund! Haha, minneeer.. 


Så litt seinare torsdagskveld reiste heile klassen ut på ein merkelig plass der eg ikkje likte noko av maten (Det var ikkje første gang heller... Elskar å vera kresen..), før me reiste på konsert! Det vart ein.. veldig bra kveld(!), hadde det ikkje vore for at eg vart sjuuukt dårlig, og endte opp med å sitta utanfor når oppvarmingsbandet var ferdig (men dei var best da, faktisk!). Men det var uansett kjekt så, hihi. Så var det rett heim og pakka og hit the bed! Det vart ein lang kveld..

Me sto opp kjempetidlig fredagen, så fikk me ikkje i oss frukost før på flyplassen, og da vart det ekstremt feite og søte pannekaker! Haha.. Så gjekk flyturen heim veldig fort (sov omtrent heile vegen), mens bussturen derimot.. Jaja, Pappa henta meg på Fodnes da, så lærekøyrte eg heim - fikk siste delen til å gå mykje fortare! Heh.. Så når eg kom heim hadde Håkon laga taco og åh.. lykke ♥ Det var i alle fall ein super tur da! Koste meg massemassemasse :) 


 • gabbs - 01.05.2012 kl.18:47

  Kul blogg!

  =P

  Sandra - 02.05.2012 kl.21:58

  Eg vil te London og!!! :P

  , Årdal
  hits