As days go by....


No for tiden tek eg èin dag om gangen og ser kun fram til helg. No er det to dagar til helg. (Og vips så er den over, og så er det på'an igjen, fem dagar til helg..) Sjukt masse stress for tiden, og lenge sidan eg ikkje har hatt noko skulearbeid hengande over skulderen.. Veldig kjedlig. And it's really bringing me doooown... Eg får liksom aldri tid til å setta meg ned å slappa av uten dårlig samvittighet, og eg føler at eg egentlig ikkje får tid til noko.. Skuledagane er lange, når eg kjem heim er dagen allerede bortevekk omtrent og åh.. Ikkje for å klaga eller noko altsåååå.. Jo.

No vil eg berre ha helg, for til helgi må eg ha levert inn kortfilmen, så da trur eg faktisk det er slutt på den konstante må-gjera-skulearbeid-følelsen. Da har eg nok tid til neste... framføring er det vel, yes. Nok tid til å ta fri i helgi i alle fall. Så reiser eg kanskje til Trondheim da, det blir jo kanskje egentlig veldig stress, men.. LM lengtar sånn, så kanskje. 


 • Marte - lyrisk.blogg.no - 09.05.2012 kl.22:21

  Eg KJENNE dan følelsen! :) Kan hugse kun -ei- helg eg verkeleg slappa av og ikkje gjorde ein dritt no sidan (nesten) jul..

  Stao pao!

  LiseMette - 10.05.2012 kl.00:25

  Stress nei, berre kosetur! :)

  Siste innsats no, so e de sommarferie!

  LiseMette - 10.05.2012 kl.02:52

  Kult bilde btw :)

  Teaaaa - 10.05.2012 kl.11:28

  Detta bilde likte eg Nina! :))

  , Årdal
  hits