Say what?


Yep, that's the best I've got. 

Det har visst vore stilt her eit par dagar no.. Eg har gjort fint lite sidan sist, så de har ikkje akkurat gått glipp av noko. Ikkje har eg gjort mindre enn vanlig, eg har berre verken bilder eller ord til bloggen. Eg har tenkt på å starte ei slik liste, typ "30/40(?)-days-challenge", da ville eg i alle fall alltid hatt noko å blogga om! Pluss at det hadde jo vore litt gøy, for meg. Men det spørst jo kor lenge det hadde vart. Anyways, no skal eg sjå på TV. Og eta brownies. Så sova. Godt!


 • Kine M. Karlsen - 07.03.2013 kl.20:08

  kos deg :D

  Håkon - 07.03.2013 kl.23:29

  hihi <3 søt

  Anette - 09.03.2013 kl.17:17

  SV:

  Haha, har helt glemt å svare på kommentaren din. Kom på at du skrev den nå. Planen er å ikke ta friår, men begynne rett på studier. Akkurat nå har jeg lyst å ta en bachelorgrad i journalistikk, for så å bygge på en mastergrad i medievitenskap - så ser jeg hvor mye lysten er da. Media er noe jeg har lyst å drive med, enten det er et medieyrke, eller undervisning i mediefaget. Har aller mest lyst å studere journalistikk på UiB, men i og med at det er så høyt snitt for å komme inn, så har jeg blitt ganske forvirra i det siste. Siden jeg bor på Voss har jeg lyst å komme meg til et større sted (Volda er alternativ to). Har også tenkt på at jeg kanskje kunne tatt opp igjen noen fag, slik at jeg kommer inn i Bergen. Skikkelig vanskelig det der!

  Hva er dine planer?

  Anette - 09.03.2013 kl.21:02

  SV: Ahh, jeg kjenner meg SÅ igjen i det du mener med det som er skummelt med journalisitkk. Når vi får utdelt journalistikkoppgaver synes jeg det er dritt å gå rundt og ringe (å mase, som jeg liker å kalle det). Har snakket med medielæreren min som selv har tatt journalistikkutdannelse, og han sier det at akkurat DET lærer man seg å få bort (telefonskrekk, altså). Jeg synes dette med radio og magasinjournalistikk virker utrolig spennende, og har med journalistikkutdannelse lyst å komme innenfor dette området. Når jeg har en bachelor i journalistikk, og finner ut at yrket ikke helt er min stil, kan jeg bygge på en master i medievitenskap, for så å etterpå ta ett år i pedagogikk - for så å bli lærer i faget. Vel, det er det jeg ser for meg akkurat nå.

  Volda blir egentlig mer og mer aktuelt, men tanken på å flytte til en ENDA mindre plass enn her jeg bor nå skyver alt veldig bort, egentlig. Har lyst å møte masse nye folk, ikke se de samme ansiktene hver dag også videre.

  Har du forresten vurdert Westerdals i Oslo? Ser ut som at studentmiljøet er HELT FANTASTISK der, og at man treffer helt unike mennesker, som har gode kontakter. Nå tenker jeg på tanken med mediedesign.

  , Årdal
  hits