Ebay buysPå bildet: 2x bandana, lommebok, armeband, hår donut, ipad case, fisheye-linsa til iphone, 3x mobildeksel, "Music Angel" knockoff (så absolutt verdt tretti kroner!), 2x piercing, solbriller.


Det er jo ingen hemmelighet at eg er veldig glad i ebay, og etter kvart har det blitt ein del kjøp! På bildet over er ein del av tinga eg har kjøpt derfra, og ellers har eg klikka heim både converse sko, ei veska og litt ulike klesplagg. Seinast i dag låg det ein pakke fra Kina til meg i postkassa, og eg har faktisk eit par kjøp til på veg. Alt er jo så billig!

Ellers kan vel eg òg nevna at det er ein vanskelig tid å vera bloggar på. Og da tenker eg faktisk ikkje på alt skulearbeidet eg vassar i for tiden, men på sjølve årstiden me er inne i. Når det blir mørkt så tidlig er det jo vanskelig å få til skikkelige bilder.. I dag må eg i alle fall gje creds til Isabel for å vera min lysassistent!


 • LiseMette - 19.11.2013 kl.20:25

  Du altso :) Eg ha enda ikkje funne meg deksel -.- Skrik ut viss du ser nokon fine :)

  Kristina- mamma til Lea Sophie - 19.11.2013 kl.20:37

  Fine innkjøp! Kjekt med litt nye ting :)

  marte namitha - 09.01.2014 kl.03:01

  haha, eg må le litt. eg leste nedover din vakre blogg å kom til detta innlegget. gjekk tilfeldigvis inn på ebay berre for å sjå, du veit. å endte då opp me å handle. selfølgeleg. liphone linsa, bl.a håpa på at eg blir fornøgd! fannt berre da litt morro. heh :D

  men eg ser du ha funne mykje fint! de e so kjekt når man får pakke i posten! wihu! :) håpe alt e bra med deg ninus!

  koz og klemz

  , Årdal
  hits