To enjoy

Det at eg ikkje oppdaterar bloggen er kanskje eit godt teikn for mitt sosiale liv, for det er jo når ein faktisk gjer ting (som det hadde vore finfint å blogga om) at ein ikkje gidder å bry seg om bloggen eller det å ta bilder. Slik har det i alle fall vore dei siste dagane. For eit par dagar sidan (haha, eg har jo fortalt at eg ikkje har styr på dagane lenger..) skulle Janni komma innom på eit kort kveldsbesøk, typ ein times tid. Me satt oss i kjellaren, den einaste plassen i huset der det faktisk er litt kjølig - deilig på slike dagar. Omtrent fire timar seinare, da klokka nesten var blitt tre på natti sa me hadet. Sånn kan det gå!

Detta er vel enda lenger sidan, men eg har vel heller ikkje skrive om at Eline fikk ganske plutselig lyst på sjokoladekaka ein kveld og heldigvis visste at eg var den rette personen å kontakta. Me lagde ei heftig sjokoladekaka og koste oss med gamle One Tree Hill episodar. No har eg fått heilt dilla og har nesten sett ferdig heile sesongen me begynnte på. Åh, OTH ♥

Ellers tok eg og Ida oss ein is på brygga på Tangen etter ho endelig var tilbake fra Paris(!). Satt ei god stund å berre pratte, finfint på ein sommarkveld. Da vart eg òg invitert til rekekveld med tillatelse til å ikkje eta reker, så i går var eg med den finaste søskensbarngjengen Ida, Thea og Kaja - kjempekos. 

Ganske spontant reiste eg og Janni på hytta etter ho var ferdig med skiftet sitt...... tirsdagskveld(?). Me var kjappe opp onsdagsmorgon og fikk nok tid under soli for å sei det sånn. Ja, solbrent. På grunn av den ekstreme heten var me nødt til å ta oss eit par bad, og det var så fantastisk deilig! Eg hadde egentlig ikkje lyst opp fra vatnet igjen da Pappa og LM kom oppom med middag. Så joda, det vart mykje tekst og lite relevante bilder - men så veit de at eg i alle fall er litt ute av huset! Haha, alt kjem dessverre ikkje på bloggen, men de får vel vita nok, så det så. Håpar vêret helder i dag òg, ein tur til Vikadalen står på tapetet!


  • Ingrid - 24.07.2014 kl.12:30

    Høres gøy ut :)

    , Årdal
    hits