KATEGORI: Innkjøp/Wants/Nytt

Min personlige almanakk  Eg har hatt lyst på ein almanakk fra personligalmanakk.com så lenge eg kan hugsa og i slutten av sommarferien var eg så heldig at eg faktisk vant ein. Det som er så fint med desse almanakkane er at ein kan designa dei og velga korleis innmaten skal sjå ut heilt sjølv. Det var jo ganske så perfekt da den kom i postkassa berre eit par dagar etter skulestart! Den har altså blitt min nye følgesvenn og er alltid med i veska. Ja, eg har blitt avhengig. 


Levis 501

  Denna lekkerbiskenen var eg så heldig at eg fikk av LM for ei liti stund sidan ettersom den ikkje passa til ho. Eg har veldig lenge hatt lyst på ein Levis 501 shorts i skapet så det var heilt topp! Helst hadde eg sett for meg ein lysare versjon, men eg er ikkje så sikker på om eg tørr å klora den... Har uansett blitt glad i fargen den har no, så eg får heller kanskje berre kjøpa enda ein til i ein lysare blåfarge? Haha, kanskje det. 


Ebay buys  På bildet: 2x bandana, lommebok, armeband, hår donut, ipad case, fisheye-linsa til iphone, 3x mobildeksel, "Music Angel" knockoff (så absolutt verdt tretti kroner!), 2x piercing, solbriller.


  Det er jo ingen hemmelighet at eg er veldig glad i ebay, og etter kvart har det blitt ein del kjøp! På bildet over er ein del av tinga eg har kjøpt derfra, og ellers har eg klikka heim både converse sko, ei veska og litt ulike klesplagg. Seinast i dag låg det ein pakke fra Kina til meg i postkassa, og eg har faktisk eit par kjøp til på veg. Alt er jo så billig!

  Ellers kan vel eg òg nevna at det er ein vanskelig tid å vera bloggar på. Og da tenker eg faktisk ikkje på alt skulearbeidet eg vassar i for tiden, men på sjølve årstiden me er inne i. Når det blir mørkt så tidlig er det jo vanskelig å få til skikkelige bilder.. I dag må eg i alle fall gje creds til Isabel for å vera min lysassistent!


New in

  Det er salgdagar på CC no, så i går fikk eg kjøpt inn litt nytt, både nødvendig og ikkje fullt så nødvendig. Eg er sååå svak for peplum-trenden, syns det er såå fint! Derfor var det greit å ta med seg begge toppane over her heim, det er nemlig veldig sjeldent eg handlar inn nytt til klesskapet. I alle fall sånt fint. Det er heller ikkje mange dagar sidan stipendet kom inn på konto, så litt pengar må ein jo bli kvitt (he-he).

  (Eg prøver å overbevisa meg sjølv om at det er OK å bruka pengar på slikt. Veldig stress å vera så sjukt gneten...) 


New in: Converse

  Newest member of my collection of Converse! Åh, dei er så fine! Fargen stemmer ikkje heilt med bildene, dei er ikkje så rød-rød, men meir burgunder. Du har mest sannsynlig sett dei før, dei har jo omtrent blitt dei nye svarte! Fra før av har eg faktisk kun eitt par låge converse, og dei har eg berre brukt eit par gangar - trur nok detta paret skal bli meir slitt enn det! /////// Men men, tilbake til det virkelige liv. Skulearbeid for resten av kvelden ventar... :)


New babies


  Snakk om at eg har fine venner, altså. Dessa overraska dei meg med, som ein pittelitt forsinka bursdagspresang. Det gjekk sjølvsagt heilt, heilt fint. Åh, tusen takk!! (To utropsteikn, og det eine er ikkje i parantes, folkens!) ♥ Mitt eige Jeffrey Campbell skopar - sei at eg gjekk opp ein level som bloggar no da! Nei men ja, dei har fått sin plass i hylla mi. Fine på utstilling så langt! Tusen, tusen, tusen takk til fine Tea, Renate, Kjersti og Marianne ♥


All i want is... everything

  Eg var veldig usikker på korleis kategori eg skulle velga til detta innlegget - "Innkjøp/wants/nytt" fordi eg har så sjukt lyst på absolutt alt detta og fordi eg virkelig kunne ønska at detta var klesskapet mitt, eller "Inspo" fordi... vel, nettopp fordi eg får så mykje inspirasjon av å sitta i timesvis og bla gjennom detta (cause I do), eller "Tips" fordi eg vil tipsa dikka om fashiolista, denna geniale sida. Skulle gjerne valgt all the above! Men anyways, sjekk ut fashiolista(!), og om du vil kan du finna min profil her. (Ps: addictive.)


Valgets kvaler...  Eg har sikla på denna jakka i ein halv evighet no - og eg har så lyst på ho! Og ja, eg kan kjøpa ho, manglar berre å faktisk trykka på "Kjøp"-knappen, men åh. Kjem eg til å få brukt ho? Har eg kle og sko som passar til? Kjem den til å sjå teit ut på meg sidan eg ikkje har høg-og-tynn-shape? Er den verdt pengane? Vil eg ha samma jakka som så ekstremt mange andre? Uff, det går veldig att og fram.. Trudde egentlig eg hadde bestemt meg, men neida.
  Så, that's what's on my mind.


Like I said; little things


  Det er fanastisk kor glad eg blir når slikt landar i postkassa! Haha, totally made my day. (Da ventar eg fortsatt på fire overraskelsar. Hmf. Waiting is killing me.) 

  I dag hadde me media heile skuledagen, så da vart det ein del jobbing i alle fall - gledar meg veldig til prosjektet er ferdig! No har eg eit delkapittel i naturfag eg må få ein viss oversikt over, før eg skal prøva å jobba litt meir med mediaprosjektet. Fine dagar altså! Satsar på at Håkon kjem ned snart, så eg kan ta ein pause med litt tv-serie! Heh.


Little things

  Eg har faktisk ein del nye ting som enda ikkje har fått sin tid på bloggen, som for eksempel smykket på bildet under - eg syns det er dødskult! Brukte det både julafta og nyttårsafta, så kult syns eg det er faktisk.

  I tillegg til det har eg fått enda eit nytt skopar som eg virkelig har lagt min elsk på, og enda eit par ting er på veg i posten som eg ventar spent på. Det er for det meste småting, men herregud: stor glede i kvardagen! Det kan vel røpast at den eine tingen som er på veg er ein fjernkontroll til kameraet, for ja, eg er bloggar og har enda ikkje gått til anskaffelse av ein fjernkontroll til kameraet. No kjem den altså som ein litt forsinka julegave - perfekt! 


I wouldn't say no...

  So simple, so casual, so wanted. Eg kunne veldig gjerna hoppa rett inn i detta antrekket! :) 

  Another black and white
  Denna veka blir superstress, men kaaaanskje eg kan skriva eit par innlegg på forhånd, men ja, nei. We'll see!

Got some new shoes on  Ein av mange fine julegavar - pumps! Dei er så fantastisk fine å sjå på, og dei passar til det aller meste, eit must have! Dessverre er eg ikkje spesielt flink til å gå med så høge sko, og ingenting er verre enn når du ser jenter i kjempefine, høge sko, som dei så absolutt ikkje klarar å gå med. Så det spørst om dei blir brukt eller om dei berre får stå på utstilling. Eg håpar på det førstnevnte. 

  For å skriva litt om andre kvardagslige ting så har eg tatt helg. Deilig med kun to skuledagar denna veka, rett og slett ein veldig bra oppstart! God helg! :)


DIY: Studded shirt  Kjøpte meg ei plain, oversized skjorta fra Cubus på tilbud i dag, og tenkte å piffa den opp litt! Eg og Tea leitte overalt etter fine perler til å sy på, men ettersom utvalget var ganske så dårlig, valgte eg "standarden", og endte til slutt opp med naglar. Men altså; standard eller ikkje, it's awesome anyways. Så fikk eg jo hengt meg på trenden.. :)   ... men herregud, naglar er ikkje akkurat det beste eg har jobba med - eg har tydligvis ti tommeltottar og at tolmodigheten min da i tillegg ligger på null gjekk jo.... veldig fint. Neidajoda, det gjekk faktisk ganske greitt så.   Slik vart altså resultatet! Eg valte å setta dei opp ganske så enkelt denna gangen (ja, eg vil ha fleire prosjekt, så send meg gjerne gamle skjorter!! heheh..), og eg synst det vart ganske okei! :) Vanskelig å få dei til å sitta heilt perfekt, og i alle fall beint, men joda... I like it! :) Egentlig ganske moro å driva med slikt! 


The perfect dress for Christmas

  Det nærmar seg skummelt juletider, og da må det nesten henga ein superfin kjole klar til bruk i skapet. Eg er ikkje spesielt glad i å gå i kjolar sjølv, men akkurat på julafta og på nyttårsafta, da vil eg ha ein kjole som er så fin at åh. Uheldigvis er eg ganske sikker på at eg sjølv kjem til å enda opp med ein random, heilt enkel kjole. Men under her har eg samla ein del fine kjolar som eg ikkje hadde sagt neitakk til, alle fra Nelly :) 


New In


  Når BikBok har 50% på alle varer, da er det okei. Berre sjå så fiiiin... Nesten så eg vil ha den berre sånn fint til pynt ♥

  Detta er første dagen på lenge at eg ikkje har noko skulearbeid å jobba med, og herregud så deilig følelse..! Har gjort absolutt ingenting - uten å få dårlig samvittighet! Men eg har jo faktisk endra pittelitt på designet her inne på bloggen da. Det var på tide å få inn ein skikkelig meny på arkivet, it was getting waaaay too long (Ææh, bloggen er snart tre år!).. Ellers har eg berre endra litt på fontane, nothing much :) No skal eg sjå The Voice UK og eta mange ballerinakjeks! Knis.


Involuntary workaholic  Hugsar de kanskje at eg hadde så sjuukt lyst på skappelgensaren? Flinkaste Mommo, ho strikka skappelgensar til meg ho! So now it's finally mine ♥ Hihi. Mommo seier den er stygg, men eg syns den er finfin! Og herregud så god og varm! Veldig fin å ha no i kulden i alle fall :) Tusen takk til Mommo, hihi! 

  Ellers blir detta nok ei skuleveka med masse skulearbeid. Eg er endelig ferdig med motemagasinet, men eg har fortsatt mange-mange timar med særemne, historie og naturfag framfor meg. Eg kan ikkje sei at eg gledar meg. 


My new baby  Jessss, har fått meg nytt digitalkamera! Dei forrige eg har hatt har blitt ødlagt (heh...), og eg fant ut at det trengst no spesielt til Ayia Napa turen, og er mykje meir praktisk enn å dra på spegelrefleksen heile tid (som eg aldri gjer.. Nemlig.). Så da eg fant detta, som er så absolutt bra nok for mitt bruk, på tilbud til nesten ein billig penge, og pappa sa "kjøp" - da kjøpte eg. Det har fisheye-effekt (jaaaaa!) og til og med full HD, så da satsar eg på å laga film fra Napaaaa! :) Reknar med at eg kjem til å hugsa/gidda å filma da - vil jo ha film, det er jo gøøøy. Hahah.. 

  Me reiser jo faktisk til Ayia Napa om kun ni dagar(!). Sjukt kor fort tiden går..!


Yes, please


  Eg burde virkelig ha lært meg å blitt litt (ein god del) flinkare med strikkepinnane... Da hadde det vore heilt greitt å sitte oppe til langt på natt, sliten i augene og med handledd og fingrar som verkte,  for å strikka denna gensaren i allealle fine fargar! Vil ha den i raud, blå, militærgrøn, svart, beige, grå, kvit og ja... Du forstår. Så enkel og fin og åh, perfekt til hausten.


I-can-only-dream-of-jacket  Costs money that I don't have...... Fant jo denna sjukt fine jakka, som hadde vore perfekt til kulden som er rett rundt hjørnet no, men det passa ikkje heilt for kontoen min i dag(......), så... Heh. Trøstar meg med at eg "ikkje" vil ha ho, den er jo tross alt fra BikBok, så eg er sikker på at eg hadde blitt twins med annakvar jenta eg hadde gått forbi. (But it really doesn't matter - I love it!!!!!!) Så whatever. 

  Eg har faktisk ikkje vore innom skulen i dag, eg og Tea har the best teamwork ever going on, så det meste av dagen gjekk til å traska i butikkane på senteret. Heilt til Tea reiste heim igjen da, og eg reiste til tannlegen og etter det måtte venta på bussen i to og ein halv time. Eg kan jo òg nett nevna at bussen så absolutt ikkje ville starta, så me måtte bytta buss - rakk derfor ikkje ferja, så joda. Eg kom i alle fall heim seint nok ja. Hehe, livet ♥


What a girl wants...

  (Alt fra nelly)

  Eg får lyst på omtrent alle kjolar eg ser.... (Altså, nesten). Eg har så lyst til å fylla opp skapet med masse fine kjolar, fine og søte og fluffy og åh! Haha, eg er så sjukt lei av alt eg har. Vil berre ha masse nytt. $$$$'s the only problem.. Heh.


Trend: Aztec


  ... For det er jo sjukt fint! Eg har så lyst på eit med mange og sterke fargar, som på det øverste bildet til venstre! Åh, tenk så fint no til sommaren..! (I alle fall med solbrune bein, som eg aldri kjem til å få..) Så kan ein enten berre kombinera det med ein vanlig kvit topp - enkelt og fortsatt kjempefint, eller køyra på med skikkelig color blocking! 


Seriously, just give me some money  Eg har virkelig ikkje godt av å sitta å sjå rundt om på internettet som eg gjer.. Eg er desperat etter ein ny garderobe, og det er så sjukt masse eg har lyst på! Eg ser fram til ein skikkelig shoppingrunde, det trengst.


New in


  LM har komme heim - og ho hadde med bursdagspresang! Hihi, thank you! Så no har eg endelig den fine high waist buksa fra never denim (fra bikbok - ja, den som omtrent alle har..), som eg har hatt så lyst på, + finfine fjærøyredobbar, kjempecomfy gensar og litt sminketing eg gar gått tom for.. Hihi, billigsminke ♥ Eg er fornøgd :)


New in: Leather jacket


  Det kom lykke i posten i dag! (HM-pakken altså, for de som ikkje forstår.. heh) Eg kan vel sei at det var litt sånn.. ja. Skinnjakka var ok fin (ikkje heilt den drømme-skinnjakka eg hadde ønskt meg), og eg trur nok noko blir sendt i retur òg så.. Jajaaa. Delvis skuffa egentlig, men ja. Whatever! Slik kan det jo ofte bli når ein handlar på internett.. Eg har i alle fall ei skinnjakke tilbake i klesskapet mitt igjen da, det er det altfor lenge sidan eg har hatt. Så det er bra!


Online galskap


  Eg har blitt heilt gal på internettet i det siste, har vore all over the place og funne sjukt masse eg har lyst på! Eg har liksom plutslig lyst på alt, og alt er så ååååh, vil ha! Skulle ha vore rik eg ja. Enkelt og greitt. Det de ser bilder av her er òg berre litt av alt det eg siklar etter.. Blir nok ein bestilling på nelly snart ja. Og h&m. Og bubbleroom. Og asos. I wish. Please make me rich.


Jeffrey Campbell?


  LM har kjøpt seg nye sko. Jeffrey Campbell. Og eg var sjølvsagt den første til å prøva dei! Og om Jeffrey Campbell sko har eg lenge hatt gåande ein diskusjon med meg sjølv - er dei stygge eller fine? Eg syns liksom dei er litt... styggfine. Dei er fine, men den klumpen frampå... Den er eg skeptisk til... Eller?? 


Monkimonkimonkiworld

Cravingcravingcraving


  Yep, I want another pair for my collection. Har så sjukt lyst på dessa her for tiden...! Hadde ikkje hatt noko i mot om dei landa rett i postkassa mi nei..  Åh, lykke ♥


Girl, put on some socks

Converse me up again!  All black! // Endelig er dei mine! Herregud, eg har ikkje aning kor lenge eg har hatt lyst på dessa til min supre Converse-samling. Og ja, eg har fått dilla på converse igjen, and i love it ♥♥


All black converse

  Eg har visst begynnt å savna converse-tiden min. Så har eg jo alltid hatt lyst på slike sko. Eg har jo berre hatt to par vanlige svarte... Og vintersko-converse... Og slike låge, men dei var rutete. Eg vil ha all black converse!! Hihi, nam ♥ Eg har jo bursdag snart da saaant. (12. februar om du lurte liksom.)


Ninus er happyy!


  Jessda, endelig er min kjære MacBook Pro i hus - og det tok sin tid! Eg har jo gått å venta i evighetar no, men uansett, ventetiden er over! Haha, følte meg skikkelig nerd i dag, eg sa nemlig nei til å bli med på ein koslig kveld med spel og fine folk for å vera heime med min nye Mac. Men altså, det trengs jo, det tek jo litt tid å venna seg til alt, og eg er nok fortsatt ganske så noob. Eg er i alle fall fornøgd da, me likeee! Hih, med tanke på at klokka nærmar seg halv tre er det forresten fint at me har fri i morgon òg! :)
   


, Årdal
hits