ARKIV: april 2015

Pointless

    Blogghjertet slo eit ekstra slag da Eline kommenterte at ho sakna bloggen min i går.

    Eg har egentlig slutta å blogga eg, på ein måte. Ein gang i blant kjem det eit lite innlegg her og eit lite innlegg der, men bloggen er strengt tatt ikkje «oppe og går». Eg veit ikkje om eingang bestefar er innom for å sjå etter oppdateringar lenger, og da har eg vel egentlig tapt. 

    Det er litt godt å ikkje blogga, men samtidig savnar eg det og syns det er synd at bloggarkivet blir såpass tomt, det er jo det å bla seg bakover i bloggarkivet som er gøy. Men ja, det har blitt så fantastisk vanskelig å oppdatera her inne. Egentlig vil eg berre dela bilder sidan eg og ord ikkje samarbeidar så godt.. Derfor har Instagram og VSCO blitt mine nye bestevenner framfor bloggen.

    Det går sakte men sikkert opp for meg at eg ikkje anar kor eg vil med detta innlegget. Egentlig ville eg skriva litt om korleis eg har det for tiden og kva eg driv med sidan eg tydeligvis aldri har tid til blogging, men der spora eg vel litt av. 


Påskefjellet!    Påsken vart litt kortare enn vanlig i år på grunn av jobbing, men når det først vart påskeferie så vart det påskeferie. Det vart ei helg på hytta - eit par turar opp i bakken, bading i stampen, ribbemiddag på krysset og når eg tenker meg om mangla det egentlig berre litt kortspel. Så joda, her vart det eit lite bildedryss! Eg hadde litt bilder eg ville dela og ein kan jo ikkje spamma Instagram heller.. 


, Årdal
hits