KATEGORI: Musikk

The energy never dies

  Ååh, for ein bra mandag eg hadde i går! Lett den beste mandagen på lenge. Eg cruisa til Oslo med to fine - i lag likar me å stilla oss opp i fast rekkefølge på bilder og sånt - og kvelden gjekk nesten i eitt derfra. 

  På Egon sjekka me klokka ørten gongar (det var kanskje berre meg) og var bekymra for å faktisk rekka det som gjorde at me befant oss i hovudstaden for kvelden; konserten med The Script. Når maten først stod på bordet og me fikk skåla med vinglas var det ikkje stress lenger og egentlig ikkje nøye å komma langt fram i publikum. Konserten rakk me jo uansett!

  Me kom til Spektrum på eit perfekt tidspunkt og slapp egentlig å venta på noko. Med skinnjakkene og skjerfa knytt rundt livet (køyrte stil, altså) kom Tinie Tempah på scena som oppvarming og det var så sinnsjukt bra stemning! Eg hadde omtrent gleda meg lika mykje til Tinie som til The Script og var heilt i ekstases da «Frisky» kom.. Ææh, åh det var gøy!

  ...men ja. The Script altså, det var faktisk ein veldig-veldig bra konsert! Eg, Tina og Oda skreik som gale og eg enda opp med ein Mystory på over hundre sekund på Snapchat (unnskyld, venner). Topp stemning rett og slett!


Avlyst  Okeeeeeeei, det første utkastet eg skreiv om helgi vart så langt at eg ikkje orka lesa gjennom det eingong, så her kjem heller eit par hovudpunkt:

   Fredagen var dødsbra! Starta tidlig med Bernhoft som hadde ein topp konsert (berre synd at himmelen plutselig skulle opna seg).  Me hoppa og dansa og sang til Gabrielle, kjempemoro! Plutselig var klokka tusen og fredagen var forsvunne. Lørdagen var eg for første gong med fram i Skåri og fikk med meg musikken der òg - kjempebra stemning, så eg angrar ikkje på det. Sjølv om me måtte venta på bussen i ein god halvtime.  På veg til vors litt seinare på kvelden bobla det i magen fordi eg skulle på konsert med Karpe Diem (min #8) og eg klarte ikkje lenger å holda tilbake all Karpe-pratet. (Unnskyld, venner.)  Litt sliten jentegjeng på vors lørdagskveld etter gårsdagen, men det tok seg fort opp. Til det plutselig sa stopp og vinden tok over. Resten av MålRocken vart avlyst før eg i det heile tatt var innom området på lørdagen - så slik gjekk det!  Fikk uansett dansa til låtar spelt av DJensomheterMarius og helst på både Chirag og Magdi (kosogklemz sjølvsagt kremtkremt). Veldig, veldig, veldig bra helg! Det mangla kun ein Karpe-konsert. Men sikkerhet går sjølvsagt først.

  Ja, det var fortsatt altfor langt faktisk, men det får gå. No skal eg straks vera med ein finfin jentegjeng!


Hovegreier

  Hove-moments
   → Kjem tilbake til teltet. Teltdøra vår er open og Eline spørr meg om eg ikkje hadde tatt att glidelåsen - jo, det visste eg at eg hadde. Ho ser seg kjapt om inne i teltet, "neida, alt er OK". Eit par sekundar etterpå finner me ein sovande fyr på Eline sitt "rom" inne i teltet. Jævelen har tatt to bit av min bolle og er umulig å få liv i. Securitas next. 

   → Imagine Dragons står på scena. Sangen "Demons" begynnar og tårene berre trillar. Eit par sekund er eg redd for at eg ikkje skal klara å slutta. Må skjerpa meg, herregud. Men åh.. At dei spelar Demons vil òg sei at konserten mest sannsynlig er over ganske snart. Eg vil ikkje at den skal ta slutt og skjønnar ikkje at tiden kan ha gått så fort.

   → Kaveh står blant publikummet ved Amfiscena. Eline seier at "koman, eg kan ta bilde av dikka!", men eg tørr ikkje. Typisk at me skulle møta på han når eg såg så bås ut, kunne ikkje ha eit bilde av meg og Kaveh der eg såg sånn ut. Tørte ikkje. (Angrar, sjølvsagt.)

  Hove-camping
  Campinglivet gjekk over all forventing! Eg og Eline kom heldigvis til god tid fredagsmorgon og kunne stort sett velga og vraka når det gjaldt teltplassar. Me endte opp i utkanten av Camp Smørøyet, ganske nært Sommerfugl-campen. Det viste seg å vera ein ganske OK plassering, kanskje litt langt å gå når eg måtte tissa om morgonen, men pytt pytt - fordelar og ulemper med alt! Vêret var heilt fantastisk og eg kunne sola meg kvar dag, det var vel berre i ti minutt at me måtte sitta inne i teltet på grunn av regn. I tillegg var det så vidt eg merka noko til pollenallergien som eg hadde vore så redd for at skulle øydelegga alt. Utrulig. 

  Hove-mat
  Mat og drikka må ein jo ha! For min del gjekk det for det meste i pizza. Pizzaen smakte fantastisk og var omtrent det einaste som det var nok mat i til å gjera meg mett. Ellers var tacoloffen ein ganske digg lunsj, burgaren var ikkje heilt superduper, rullekebaben var topp og lasagnen trenger me ikkje snakka om. Den var sikkert den største skuffelsen under heile festivalen - på høgde med at Azealia Banks og Chromeo avlyste. Eller okei da, kanskje ikkje heilt der, men uansett. Ikkje minst åt Eline ei bakt potet som såg vilt god ut! 


  Høyrt på Hove
   → Ved pizzamenyen. "Hva er slice? Og hva er rømme?".  Ja, virkelig.   → Dude som nettopp har tatovert soppen som gir deg eitt liv i Super Mario på ankelen om at eg vil venta med å ta tatovering til eg finner noko meiningsfylt som eg kan vera fornøgd med å ha på kroppen resten av livet. "Jajaja, skjønner det! Det er veldig viktig det".   → På Skambankt-konsert. "Er dette Pusha-T?"......   → Om gårsdagens mosh pit. "Jeg datt ned, men vart dratt opp igjen med eeen gang, var sykt god stemning!!".  Eline og eg bryter ut i latter.   Uttrykket "kleina ut". Som i å kleina ut. Heilt nytt for meg, men eg jobbar hardt med å ta det i bruk.

  Hove-selfies
  Say no more. Det må jo til det òg. (Pluss ein unnskyldning til alle på snapchat-lista.)  Hovefestivalen 2014 - tipptopptommelopp.

  Og så gjekk soli ned for all Hovepraten. Eg er ferdig no. Lovar.


All of me  John Legend - All of me ♥  Oppdaterar heller med ein finfin sang enn eit eller anna tilfeldig bilde med følgande "eg har studiedag, eg må studera, skal begynna straks"-tekst. Men joda, sjå der, no veit de det òg. 


The 1975

  Her kunne eg ha skrive ein ganske lang tekst om korleis eg desperat fant fram til dessa (og kor utrulig vanskelig det faktisk var) etter eg var på konsert i London i mars der dessa var oppvarmingsbandet, og korleis eg har stalka dei ever since. But would you look at that; der fikk de den korte versjonen. Egentlig burde de berre høyra.   Musikken deiras har nemlig sakte men sikkert blitt tilgjengelig! Endelig. De burde òg sjekka ut "Sex" og "Antichrist". ♥ ♥


Music: Imagine Dragons

  Bedre seint enn aldri! Har enda ikkje blitt lei dessa sangane så.. :) Det er jo lenge sidan eg har posta slike innlegg no, og de har vel kanskje ikkje savna det.. Heh. Velvel. Whatchagonnadooo..


Chris Brown, Oslo Spektrum

  Eg kan ikkje hugsa om eg har nevnt her på bloggen at eg skulle på konsert med Chris Brown eller ikkje, men det har i alle fall vore sånn det einaste eg har hatt å sett fram til veldigveldig lenge! Så joda, eg var på konsert i helgi! 


  foto: privat 

  Eg, Tea, Renate, Marianne og Kjersti reiste til Oslo på fredag, så me gjorde ei heil helg ut av konserten! :) Det vart ein del timar shopping og ellers vart det for det meste farting hit og dit, så egentlig fikk me ikkje tid til så mykje anna, sadly... Sjølve konserten var i alle fall utrulig(!!!) bra, uansett kva alle andre anmeldelsar seier. (Chris Brown ♥♥♥♥) Det einaste som var litt skuff var at konserten var veldig kort, og at han connecta ikkje spesielt med publikum.. Meeeeen, herregud så bra - I'm not complaining! It was totally worth getting totally broke for! 


Karpe Diem @ Meieriet


  ✟ ♥ ☠ -- Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden. Beste karane i landet vårt, Karpe Diem.

  Ååhhh, min sjuande konsert med Karpe Diem - og dei er fortsatt berre så sinnsjukt bra! Stemning til tusen ♥ Lovelove. 


Chris Brown: Turn up the music

  Eg har hatt dilla på denna sangen ei god stund no, og no har endelig musikkvideoen komme òg, og herreguuuuud. Får heilt gåsehud. Chris Brown ♥ Seriøst, no words. Er det berre meg eller? Liksom, åååhh..!


Eit par finfine..  Mumford & Sons - The Cave


  Vinni - Sommerfuggel I Vinterland

  Vinni - Mørkredd 

  Laleh - Some Die Young


  Nerina Pallot - Idaho


Louder and louder

  Fikk eit spørsmål om eg kunne legga ut eit innlegg med litt musikk på bloggen igjen, og sjølvsagt gjer eg det! Det har for det meste vore sånn.. party-musikk her no i det siste på grunn av bursdagen forrige helg da men.. Eg kan jo berre legga ut litt av det eg høyrer på i det siste! Som alltid. heh.

  T-Pain feat. Ne-Yo - Turn all the lights on (link) // T-Pain Vs. Chuckie feat. Pitbull - It's not you (it's me) (link)
  Tinchy Stryder feat. Pixie Lott - Bright Lights (link) // Coldplay - Every teardrop is a waterfall (link
  Flo Rida feat. Sia - Wild Ones (link) // Så fikk eg heilt plutslig dilla på ein gammal sang... heh, veldig random faktisk. Samsaya - ADHD (Love me not) (link) flaaaaut.
  Sean Paul - She doesn't mind (link) // Og det var egentlig alt som ikkje er sånn berre.. partyparty. Uff, det var lite imponerande. Vel vel, eg har faktisk ikkje så mykje nytt for tiden! Skal bli flink igjen, heh.


MTV Europe Music Awards 2011  Eg har så lyst å sjå MTV EMA i kveeeeeld!
  Seriøst, it's killing me. For MTV er jo så klart ein kanal me ikkje har i hus - and believe me; den er veldig savna. Men men, eg satsar på å sjå det på live stream, for eg skal sjå det somehow.. Eg har i alle fall vore inne på sidene og stemt da :) Så joda, dette blir braaa..!


  Ellers skal eg svara på spørsmåli fra Marita i dag, vart ikkje til at eg gjorde det i går.. Eg og Håkon chilla med Karoline og Hansi, så reiste me heim igjen til taco, så ja. Det kjem i kveld! 


Music to my ears..

     

  Tinchy Stryder feat. Calvin Harris & BURNS - Off the record (link)
  Kaskade feat. Rebecca & Fiona - Turn it down (link)
  Ed Sheeran - The A team (link)
  Coldplay feat. Rihanna - Princess of China (link)
  DEV - In the dark (link)
  New Boyz feat. Chris Brown - Better with the lights off (link)
  Petter feat. September - Baksmälla (link

  Berre litt av musikken eg har og har hatt dilla på i det siste! :) Fant ut at det var litt lenge sia så.. Anyways, det er søndag, og eg håpar alle har hatt ei super helg! Både dei som var ute å festa og dei som var lika slaskete som meg og Håkon, hihi.


Den er jo så fin.

  .. og eg blir berre ikkje lei han. I still love it ♥ Jessie J - Who you are


Rihanna (& Tinie Tempah!)  Wow, gårsdagen vart litt av ein dag! Haha, sjukt mykje trasking og att og fram og venting og kø og styr, så eg var jo så klart heilt dau, men joda! Tinie Tempah og Santigold/Santogold (heh) var oppvarmingsband - veldig bra, men sleit meg heilt ut til Rihanna, haha... Stod jo rett opp og ned i over sju timar - det funkar jo absolutt ikkje for ryggen min. Men det var i alle fall ein bra konsert da, sjølv om eg syns Rihanna... skurrar litt live. Etter konserten gjekk eg og Ida i 17. mai tog bort på McDonalds før me tok kveld i hybelen til Mariann :) Så bussa me heim i dag tidlig, og no er det klart for Målrock! 
Jarle Bernhoft


  Eg såg han live i Oslo Spektrum som warm up for Kaizers i april. Eg hadde (til LM sin store fortvilelse) ikkje aning kem han var. Men altså, eg vart fort overbevist da - det var jo så utrulig bra! Det talentet, og den stemma. Det var i alle fall sjukt bra å sjå live, men òg sjukt bra på video - så sjåsjåsjå :) 


Timbuktu // Karpe Diem

  Yay, her er konsertbildene, wuhuuuuuu(!!!). Ja, heh. Aller først ut kom alltid lika energiske, vetle, søte Timbuktu (& damn!), eg har vel nevnt at eg allerede har ein liten handduk med sveitten hans på på rommet mitt? Yeah, status. På tross av alle nye sangar syns eg "alla vill till himmelen men ingen vill dö" var høgdepunktet. Med "kapitulera" rett bak. Damn var ei fantastisk Susanne Sundfør! 

  And finally, så kom Karpe Diem. And I went fjortis-mode med ein gang. Du veit, Chirag.... ♥ Neida, eg var faktisk ikkje så galen altså, var flink. Det var ein awesome konsert, and I think I'll just let the pictures speak. (Alltid overload av Chirag, men eg har vore flink å plukka ut no!) Litt i alle fall. hih :)


Maddi // Rolling in the deep


  Kaja sendte meg denna videoen her, and I've been amazed ever since. Haha, og eg pleier aldri lika sånn derre musikk fra... liten-syngande-gut/jenta-på-youtube! Men shit, 12 år gammal. Men sjølvsagt, ingen synger Rolling in the deep bedre enn dama sjølv, Adele (but still!).


The boys are back


  Herregud, eg diggar denna sangen meir og meir. Og eg elskar videoen, (herregudherregud!!) watch it! 


Lady GaGa: Born this way


  Where to begiiiiin.... Eg har høyrt ein del på nokon av sangane fra Born this way albumet, og eg er vel egentlig litt skuffa. Born this way og Judas har jo blitt spelt ein del, men eg vart ganske fort lei dei, og no syns eg ikkje dei er så spesielt bra lenger eingang.. The edge of glory, hair og bloody mary likte eg ikkje. Men marry the night - den likar eg! Altså, den er ikkje awesome, men den er den beste så langt! :)

  Så jo, skuffa. Kanskje det berre er meg men... Jaja. Vad tycks? 


Adele: 21


  Eg har hatt litt Adele-dilla i det siste, det er jo så mykje fint fint fint fint! Ååh, berre... høyr! hih

  Set fire to the rain


  Rolling in the deep


  Someone like you


Na na na come on


  Og ja btw, Ida spørte om eg ville vera med på Rihanna konsert i Bergen 18. August. Eg sa ja :)


Nicki Minaj poweerrrr


  Eg trudde liksom ikkje ho kunne gjera det bedre enn ho gjer i Knockout med Lil Wayne, men joda. Think again. Fyflate, gåsehud. Eg har ikkje ord. Dama er råååååååå! Og ho eiger denna sangen. Høyr. Sick.

  David Guetta feat. Flo Rida & Nicki Minaj(♥) - Where dem girls at


Kaizers @ Spektrum - Big night!  Lørdag: Eg stod opp dødstidlig (litt over sju - på ein lørdag!), fekk på meg kle og kasta i meg eit par skjever. Så måtte eg sei hadet til Håkon som fortsatt sov i sengi mi, hihi. Joachim kom (julepresangen hass fra meg og Lm var nemlig at han skulle få vera med oss på Kaizers i spektrum!), så hoppa me på bussen. Dødskjedlig tur, men eg duppa jo heldigvis av litt sånn innimellom... Teh. 
  
  Når me kom fram sjekka me oss rett inn på Plaza, så reiste me ut i byen på shopping. Eg shoppa vel ikkje så altfor mykje, ettersom eg var på shopping forrige helg, men eg kjøpte i alle fall ei buksa. Og eit belte. Og ein shorts. Og litt til Håkon òg da. Så vart det pizza på Peppes før me gjorde oss klare for spektrum. Og joda, som forventa vart det så brabrabra! Eg gledar meg til live dvd-en!

  Søndag: Stod opp nokså tidlig i dag òg vil eg sei, åt frukost på hotellet - så rett på busstasjonen. And now I'm finally home! Håkon kjem snart ned, og... engelskboki ventar på meg ♥ Still, bra helg.


Wiiiiizzzz


  Wiz Khalifa - Black and yellow // Flashback fra å cruisa rundt om i Hawaii, hih ♥

  Wiz Khalifa - Say yeah


  Wiz Khalifa - This Plane


Britney Spears: Femme Fatale


  Noko eg aldri trudde eg skulle gjera... Let's talk Britney! For faktisk, det nye albumet Femme Fatale som droppar 29. mars er faktisk...  bra! Eller, det har eit par gode partysangar, og resten er.. vel, eg syns ikkje det var sååå bra liksom, men heilt okei. Mykje bedre enn det eg hadde forventa for å sei det sånn.. Eh, forventningane var jo ikkje skyhøge. Eg trudde Britney hadde dødd ut, men neida! Eg har i alle fall tre sangar eg har høyrt mykje på den siste veka, "Till the world ends", "I i i wanna go" og "drop dead (beautiful) - mine favorittar så langt! Dei andre eg har høyrt var vel.. okei, kjedlige. Heheh.

  Till the world ends


Last night with Madcon!


  Shiiiiiit - helluva nite!! Gårskvelden var sick bra! Me hoppa, dansa, skreik og sang, dytta og lugga, og vart sjølvsagt skvist - alt som høyrer til på ein konsert! Nothing more to say egentlig, kvelden var awesome! Etter konserten enda me opp på Pizzabakeren med brus og skravling, kjempekos! Hihi ♥ 


Madcon!


  I dag blir det nok ikkje fleire oppdateringar fra meg - trist, eg veit. Men ja, eg skal nemlig til Hafslo etter skulen, så skal eg tilbake til Sogndal på Madcon konsert! (Og så tilbake til Hafslo igjen!) Wooh, og ikkje nok med det. Å komma gratis inn som presse er jo ikkje verst, håhå! Det er heller ikkje feil at det kan bli ein mulighet for å få eit intervju med sjølve Madcon-gutta! Det blir nok dritbra uansett, eg gledar meeeg! Så blir det så klart oppdatering når eg kjem heim i morgon.. Eller, på skulen i morgon, hah! :)


Violeta, Violeta, Vol. I  Som dei fleste veit - eg er Kaizersfan. No for tiden går det altså mykje i Kaizers og Violeta, Violeta og ååååh, nytt stuff med Kaizers!! Det gjer meg så glad! Sånn oi-eg-har-lyst-til-å-hoppa-og-skrika-glad! Iiih! Av Håkon får eg ikkje lov til å høyra på, berre kanskje èin sang sånn av og til (det har skjedd èin gang så langt, yay!), så her heime går det stort sett konstant. Åååh, det kriblar i magen. Seriøst.

  Linkar til mine favorittar så langt: Diamant til kull // Psycho under min hatt // Tumor i ditt hjerte // ♥♥♥♥♥♥♥


Natalia Kills  Eg har blogga om ho før, og eg gjer det gjerne igjen. Herregud, ho er så... digg! I sommarferien var det "Zombie" og "Mirrors" som gjekk på repeat hos meg, og no for tiden er det "Love is a suicide". Alt med ho er berre så ååh - jah.. digg! Haha, eg er så flink til å forklara! Mirrors er uansett favoritten så langt, og eg gledar meg så sjukt til heile albumet kjem... Hihi :) Og musikkvideoen til Mirrors - eg døøør... Og til Zombie da, men den posta eg jo i... ja, sommarferien, så derfor må Mirrors postast òg veit! (♥)


Bruno Mars - Grenade


  Seriøst. Sangen, videoen, teksten... Eg og Marianne griner!! Maks goosebumps...


Total randomness


  The pretty reckless - Just tonight


  Black eyed peas - Light up the night


  Black eyed peas - Don't stop the party


  David Guetta feat. Akon - Sexy bitch (Chuckie & Lil Jon remix)


  Brandy - Fall

  Jepp. Total randomness. Fordi eg ikkje har bedre å driva med i skuletiden.... Hehehehhh... LML ♥


Guess who's coming to town?!
  Karpe Diem til Målrock 2011! Altså.. til Årdalstangen. H.I.T! Hoho - heim jo! ♥ // bilder fra rockefeller 2010


Rihanna: Loud


  Okei, det nye albumet til Rihanna, "Loud", er egentlig (sånn faktiskfaktisk!) bra. Eg er liksom... positivt overraska! Men no har eg høyrt på sangane så lenge, at eg allerede har blitt litt lei dei - men hallo, fortsatt bra! Er berre så seigt at når folk begynnar å høyra på dei så er eg så altfor, altfor lei dei. Men men, eg er tross alt vant til det - håhå, skrytskryt! (Takktakk.) Så skulle eg gjerne ha lagt ut ein eller kanskje to sangar her, men YouTube er teit og har ikkje sangane enda... Berre vent!

  Favorittane fra albumet er i alle fall Love the way you lie pt. ii, What's my name, Only girl, S&M og Fading. Men det er òg andre brabra sangar altså, hihi! Men så var det nokon som òg var litt... kjedlige. Som for eksempel Complicated.... Og Skin... Og Cheers... Vel, kanskje eg likar dei òg om ei stund! Time will show :)


Åh herregud, eg dør.... sukk


  Rihanna - Love the way you lie pt. 2 feat. Eminem!! Elsk. (Eg er jo tross alt evig fan av første versjonen òg, hihi) Og ehm, sangen finst ikkje på YouTube i skrivandes stund, så finn han sjølv - totally worth it!!!

  Så er det så klart òg Kings of Leon - Pyro. Elsk.


  Edit: Heeeer, Love the way you lie pt. 2! ♥ 


Turrrrn it uuppp!


  // Auburn feat. Iyaz - La la la                                        // Ke$ha - We R what we R


  Ting går litt opp og ned, men musikken er fortsatt der! Alltid, hihi. Imma freak of music. Og eg likaree :)


Lady GaGa @ Oslo Spektrum


  // Lady GaGa (mhm, heilt sant!) - Dance in the dark 

  Eg har høyrt at konserten fikk trear i VG og femmar i Dagbladet. Om eg absolutt må velga, er eg mest enig med Dagbladet. For å sei det slik. Dama er jo rå! Bank i bordet. Eh, eh - nothing else I can say. 

  // Kø er gøy, spesielt når det er... fuckin' freeziiiing. Men det gjekk jo fort da, hihi! :)


Greatest hits...So far!!!

Karpe Diem @ Meieriet  Herregud, det var så digg!! Digg! Litt uvant at dei hadde med seg band, men det var jo egentlig berre tøft (sjølv om eg syns dei er bedre uten). Som vanlig så veit eg ikkje heilt kva eg skal skriva, for det er så himla vansklig å forklara.. Uansett så må det berre nevnast at med ein gang me kom fram til Meieriet gjekk Chirag rett forbi oss ute på gata, og eg fikk hjertebank og begynnte å skjelva, eg klaup Tea hardthardt og berre sto å hylte. Berre for å prøva å forklara pittelitt. Og jadda, eg er så fjortis atte ♥ (Men det er jo Chirag det er snakk om, eg er unnskyldt...!) Og altså, Tea vart Karpe-frelst! Yay! ♥
  // At bilder av Chirag briljerar er... heilt tilfeldig sjølvsagt! Eller ikkje :) Hihi, fikk visst med eit lite "overblikksbilde" òg. Berre slik at de ser. Eg og Tea står sjølvsagt på fremste rad, håhå.


What feelings sounds like

  Eg har fått klager på at detta visstnok er altfor lenge sidan, så no blir det musikk igjen! And I like it! :) 


  Tinie Tempah feat. Eric Turner - Written in the stars 

  Rihanna - Only girl (in the world) 

  Madcon feat. Ameerah - Freaky like me

  Inna - Moon girl

  Ciara - Why you

  Robyn - Love kills

  Pitbull feat. T-Pain - Hey baby (drop it to the floor)

  Diddy Dirty Money feat. T.I - Hello good morning

  Stromae feat. Kanye West & Gilbere Forte - Alors On Dance 

  Ja, så det var litt hultertilbulter musikk som eg høyrer på for tiden, hihi. And I know you like it. Kremt. Ja, og sidan Monica savnar bloggingen min kan eg vel fortsetta litt til.. I dag har eg ein isdate med Ida og Kaja - me skal eta vaniljeis med sjokoladesaus og daimkuler igjen! Herregud, er over ein måned sidan sist, ettersom Ida har hatt ein eg-skal-ikkje-eta-noko-usunt(les: godt!)-på-ein-måned-måned! Ho. er. gal. Jaja, fint nokon får det til, hihi! :) Men ja, eg har egentlig litt hastverk, så me bloggast! Håhåå :) 

Caught on tapeeeee, høh

  Ja altså. Berre sånn viss du ikkje trudde på meg når det gjaldt kysset, klemmane and all the handshakes fra Lillasyster gjengeen, hihi. // Video: http://www.stv.no/content/webitem/1289/video/8/

Og så var det over igjen..

  Dett var dett. Siste dagen på Storåsfestivalen, i alle fall for denna gang. Eg merkar at eg allerede savnar det.. Vel, i dag har eg i alle fall fått sett D.D.E (herregud, skulle liksom unngå dei, men så spelte dei fortsatt når me kom. Æsj. Scared for life...), 22, Veronica Maggio, Bjørn Hellfuck og Sivert Høyem. Og ja, i morgon reiser eg heim igjen, tilbake til gode gamle Årdalstangen. Laaang biltuuur ♥ Hih, I like it! 

Vad söta ni är!

  Jessjess, da var første dagen på Storåsfestivalen over, og herregud... ♥ Storåsfestivaaaleeen... ♥ Jah, faktisk. Ingenting sler den stemningen altså, ingenting. Uansett, i dag har eg altså fått med meg John Olav Nilsen & Gjengen, Lillasyster og (finally!) Gåte. Og alt sammen var så braaa! Og berre sånn viss du lurte på overskriften, så var det det vokalisten i Lillasyster sa før han klemte meg og ga meg eit kyss på kinnet. Så fikk eg klem og handshake fra resten av bandet òg, ja - berre sånn viss du lurte liksom.. :)


When music is everything

  Når eg ikkje har så mykje annart å blogga om, så får me heller gjera det slik. Så her har du nokon godbitar fra meg, hahah! :) Det er jo ei stund sidan sist òg no, så det er jo berre flotters! Rrrrrrrright? 

  Marina and the Diamonds - Oh No! 

  Taio Cruz - Dynamite

  Alexandra Burke - All night long feat. Pitbull 

  K'naan - Take a minute

  Eminem - No love feat. Lil Wayne (som eg trur eg har posta før) 

  Inna - Amazing

  The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

That summer feeling you know

  I forrige veka (eg trur det var i forrige veka?) mobba eg praktisk talt Theus for å høyra på denna sangen. Og no, no er eg heilt hekta. Liksom.. Ja, okei, så er han vel kinda digg. Eg trur faktisk sommarfølelsen kom i lag med denna sangen og det at eg vakna opp til storm, lyn, torden og flygande party-telt i hagen i dag. Heyhey, no er det sommar folkens! Og no reiser eg snart ut med Ida og Janni! :) 

I'm in love with a zombie

  I'm in love with a zombie // Can't keep it's hands off me // I think he's looking at me // But he's looking right through me // You think you're so cool boy // Blood rushing through my veins now // Do you want me for my body // Do you want me for my brain. //////////////////////// Berre fordi eg heilt sånn plutslig får dilla..

Madcon - Glow

  // Fant igjen detta innlegget blant ein del utkast, og såg at det altså ikkje hadde blitt publisert her på bloggen! Det har jo blitt litt gammalt no, but still - det må jo publiserast! Og dessuten; bedre seint enn aldri. // Okei, Madcon står ikkje akkurat øverst blant mine favorittar, men dei er liksom heilt okei. (Ja okei, Tshawe har eg vel alltid digga, men det er berre fordi han er så råå! Og det er liksom ikkje med tanke på musikken..) Men ja, så kjem dei med den syyyykt fine sangen og har det opplegget (Altså, sjå videoen under) - eg er solgt. Det går berre ikkje an å ikkje lika denna sangen! :) Heilt seriøst. 

I love the way you lie

  // You ever love somebody so much // you could barely breathe when you with 'em? // You meet, and neither one of you even know it hit 'em // Got that warm fuzzy feeling, yeah them chills you still get 'em // 

  Eminem står ikkje akkurat øverst på lista over mine favorittartistar, men eg har alltid likt han - han har jo mange, mange bra sangar! Eg har ikkje høyrt gjennom heile det nye "Recovery" albumet enda, men eg har allerede eit par sangar på hjerna som eg elskar. Tommel opp! For det måtte jo berre nevnast! Hih :) 

  Så må jo så klart "Not afraid", som eg allerede har hatt dilla på ei god stund òg nevnast! :) (Digg.)

I'm stuck somewhere between em


  Eg kan vel begynna med å sei at eg har vore ein elendig Norske talenter-sjåar denna gangen. Har ikkje følgt med i det heile tatt, og har vel egentlig ikkje sett ein einaste episode. Unnskyldningen min er at det har den dårligaste sendetiden ever. Altså, fredagar, klokka åtte - need I say more? Uansett, poenget mitt er at herregud så fortjent seieren var! Eg såg slutten på reprisen i dag, så eg fikk akkurat høyra sangen, og herregud. Eg får heilt gåsehud. Det er eit eller anna med meg og slike rappesangar. Goosebumps. 

  Eg har så klart allerede lasta ned eit heilt album fra han, så joda, det har virkelig blitt nokon nye dilla-på-sangar i dag òg ja! :)

  Okei, "Action" må nevnast òg, hih! :) 

Spotify social

  Eg brukar så klart iTunes når eg høyrer på musikk eg, så egentlig brukar eg ikkje Spotify så veldig mykje. Men det er jo fint å ha! Det er jo tross alt litt genialt, spesielt med tanke på at ein kan dela spelelister, det likar eg! Den nye Spotify Social er jo enda flottare, no kan eg jo snoka på alle facebook-vennene mine sine spelelister! Hih, gøøøy. Eg sjekkar jo ut dei fleste spelelister uansett eg da... Hint hint! :) 
   // Min profil og spelelister finn du her.

Summerhits & summernights

  Ahh, det er så deilig å tenka på å ligga ute i soli med dessa sangane på full guffe! Får skikkelig sommarfølelse av å tenka på det.. Detta er i alle fall nokon av sangane eg har pleidd å høyrt på og kjem til å høyra på når eg ligg ute i soli og/eller er ute med fine venner på fine sommarkveldar. Og som du ser så går det mykje i techno/trance om sommaren ja! :) Det er jo slik det skal vera, right? :)

  Laurent Wolf - No Stress

  Guru Josh Project - Infinity 2008

  R.I.O. - Serenade

  Inna - Hot

  DJ Splash - This is my life

  Darius & Finlay - Do it all night feat. Nicco 

  Ida Corr - Let me think about it feat. Fedde Le Grand

  Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


  Remady P&R - No superstar

  David Guetta - Memories feat. Kid Cudi 


  The Subs - Papillon

  Jean Claud Ades - Shingaling feat. Vincent Thomas
  Og ja, eg kunne ha fortsatt i evighetar! // Fleire som gledar seg til sommaren eller? 

Aldri solgt en løgn


  Det nye albumet til Karpe Diem, "Aldri Solgt En Løgn" kom ut i dag! Har venta leeenge no, and finally it's here! Hih. Eg har høyrt gjennom sangane eit par gangar, og eg er happyyy! Hvit Hval og Snøvit er dei to eg har på topp at the moment, diggdiggdigg, haha!

  Snøvit                                                                          Hvit Hval


  Men herregud, "Ruter" er nok fortsatt favoritten min fra detta albumet! Har elska den sangen heilt sidan første gangen eg høyrte han. Eg har faktisk høyrt han heile hundreogtretti gangar sidan han kom òg! Det seier vel sitt.. Og herregud, sjå Chirag i musikkvideoen da! Ja, du kan gjerne kalla meg fjortis, men herreeeeguuuuud! I'm in love. Og forresten, skal eg kanskje skriva om musikk litt oftare?

Ompa til du dør!

  "Kaizers Orchestra og "Ompa Til Du Dör" knuste all motstand og stakk til slutt av med prestisjeprisen." Aah, det er så flott! 

  At Kaizers fikk både første, tredje og fjerde plass på lista seier vel egentlig det meste. Liksom, eg trenger ikkje sei meir. Så, no har eg sett X-Factor, og eg reknar ikkje med å vera den einaste. Eg heiar fortsatt på Shackles, men blir ikkje overraska om Chand vinner heile greia.. Og forresten, eg er hekta på den nye sangen til Mira Craig. Flott! Og forresten nr. 2; det er endelig helg igjen! , Årdal
hits