KATEGORI: Video

21

  Ein liten video fra bursdagsfeiringen min forrige torsdag, må takka ein fin gjeng for ein superbra dag! ♥  Så joda, sidan sist har eg blitt 21, me er over halvveges i februar og eg har vore veldig att og fram og ikkje blogga i det heile tatt. Da er vel alt egentlig som det pleier (?). Snakkast plutselig!


Video: HOVE 2014

  → Hugs å ta på beste kvalitet! ←
  (For sjølvsagt måtte det bli ein liten Hovefilm)


Video: NAPAbaby!  Eg lovde jo, så her hadde eg nesten ikkje noko valg. Har så dårlig samvittighet for alle andre brutte løfter til bloggen så, hahah.. Here it is! Film fra russeturen til Ayia Napa :) Veldig irriterande med dårlig kvalitet og irriterande at eg ikkje filma meir og blablabla, I won't whine. Enjoy! (For å sjå videoen i pittelitt bedre kvalitet, sjå den i HD her)


London 2012


  Som sagt; ikkje så veldig interessant at det gjer noko, men så får de i alle fall sjå litt småklipp fra korleis me hadde det i London :) (De kan sjå filmen i HD her)


Fleirkameraproduksjon i Eid!


  Da vart det visst video! Så da får dikka sjå litt korleis me hadde det :) 


Påskefilm med påskekos


  Okei såå... videoen er fortsatt fucka. Men eg gjorde det...... beste ut av det. Ehe, skjermopptak. O m g. Men ja, kvaliteten er elendig, det er ei stor svart ramma rundt sjølve filmen, og filmen hakkar litt. Men ja, det er visst det beste eg kan få til (sintsintsintsint). Men ja.. hih, kos! ♥


Reklamefilm: Converse


  Som sagt, eg er ikkje så veldig fornøgd, men heilt okå! Og no får jo dikka sjå... litt av det eg driver med på skulen. Haha! :) Eller i alle fall det eg har dreve med i det siste da.. Not so much. Hot/Not?


, Årdal
hits